Midt i en skilsmisse

Der er ingen, der misunder dig, der står midt i en skilsmisse. Til gengæld er der rigtig mange, som kan sætte sig i dit sted og ved, hvordan du må have det lige nu.

Trøst dig med, at du ikke er alene om denne oplevelse af at din tilværelse falder sammen og du skal starte på en frisk. 40, 2 procent af alle ægteskaber ender i en skilsmisse. Det viser tal fra Danmarks Statistik fra 2011.

Statistikken viser, at det ottende år i ægteskabet er året, hvor det går galt for fleste ægtepar. Så kan du jo filosofere lidt over, om du er med i dén statistik, eller ryste ligegyldigt på hovedet og prøve at tænke fremad i stedet for.

Det gør ondt, ondt, ondt at blive skilt

Uanset om det var dig, der traf beslutningen om en skilsmisse, eller du er blevet presset til det af din partner, gør det ondt, ondt, ondt.

Midt i smerten skal du tage stilling til frygteligt mange vigtige ting, som får betydning for dit liv fremover. Du skal også tænke på dine børn, der nu i andres øjne hører under kategorien skilsmissebørn. og på at blive glad igen og komme videre.

Skilsmisse gør dig til en superhelt

Måske er du nået dertil, hvor det går op for dig, at du fremover skal være lidt af en superhelt. Alt det praktiske omkring bodeling, økonomi efter skilsmissen, skilsmisseadvokat og ny bolig skal du nemlig have styr på.

Du skal lære at tackle velmenende spørgsmål fra naboer og kolleger, der blot vil dig det bedste, men driver dig til vanvid og tårer ved hele tiden at spørge, hvordan du har det.

Pludselig opdager du måske fordele ved din fraskilte ægtefælle. Uanset om det var snerydningen eller afkalkning af badeværelset, eks’en klarede, så skal du ordne det hele selv nu.

Tag det roligt. Du finder gode råd og vejledning til at få hjælp her på Skilsmisse-online. Se dig omkring og  skriv til os, hvis du synes, der er noget, du mangler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *