Om skilsmisse-online

På denne hjemmeside har vi samlet hjælp og tips til dig, der står midt i en af de værste perioder af dit liv, en skilsmisse.

Teksterne er skrevet af journalist Charlotte Christensen som en hjælp til dig. Arbejdet med siden er ulønnet, til gengæld vil der være annoncer på siden, som giver en mindre indtjening.

De fleste annoncer er tilpasset din situation, så du får mulighed for at finde endnu mere information og hjælp samt ydelser, der vil kunne hjælpe dig i din situation.

Vi lægger vægt på at du her på siden vil kunne finde professionel rådgivning, uanset om du er på vej ud i en skilsmisse eller er midt i den.

At der også er et liv efter en skilsmisse vil både vores professionelle artikler og vores annoncer være med til at vise dig.

Hvem står bag Skilsmisse-online.dk

Skilsmisse-online.dk er en del af virksomheden Spell it out communication. Vi beskæftiger os med formidling, tekster, seo-tekster og kommunikation til virksomheder og deres kunder. Nogle gange støder vi på et projekt, vi ikke kan sige nej til. Skilsmisse-online.dk er et af dem.

Spell it out står blandt andet også bag hjemmesiden Selvforsvarskursus.dk.

Spell it out communications adresse er Industrivej 2, 4683 Rønnede. Du er velkommen til at skrive til os, men det er hurtigst og nemmest at bruge kommentarboksen herunder, hvis du vil i kontakt med os.

Har du idéer til emner, du gerne vil læse om på Skilsmisse-online, er du også meget velkommen til at skrive dem i en kommentar herunder. Vi hører altid gerne fra læsere, der kan bidrage til, at andre læsere får det lidt nemmere i en svær situtation, som en skilsmisse altid er.

Vi bruger cookies

Besøger du Skilsmisse-online, skal du vide at vi bruger cookies. Det vil sige, at vi blandt andet registrerer hvor vores besøgende kommer fra, hvor længe de bliver på vores hjemmeside og om de gider at komme igen. Vi bruger disse data til hele tiden at gøre vores side bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *